top of page
volle maan
FRIEND2.png

FRIEND

BUDDY SR-2.png

BUDDY

MATE32-thumbnail4.png

MATE

Product thumbnail-ALLY.png

ALLY

MATE sfeer bg line-up.png

Maak kennis met onze Premium MATE collectieVerwen jezelf met de ultieme technologische weelde. Deze premium collectie belichaamt verfijning, elegantie, luxe en state-of-the-art technologie. De MATE 32"-collectie heeft een royaal 32-inch touchscreen met hoge resolutie, voor een meeslepende en boeiende gebruikerservaring. De LED displays aan de zijkanten van de kiosk vullen het primaire touchscreen aan, waardoor een visueel verbluffende symfonie ontstaat die elke omgeving zal boeien en verbeteren.

32" MATE

Deze uitzonderlijke kiosk legt de lat voor premium self-service oplossingen en biedt een ongeëvenaarde mix van weelde, functionaliteit en geavanceerde technologie.Beschikbaar als enkelzijdig en dubbelzijdig model.

Abstract Blauw Licht
MATE-WALL.png

32"  MATE Wall

Je vindt ze aan de muren van chique hotels, hoofdkantoren of populaire restaurants. Het is niet zomaar een kiosk, maar een statement van innovatie en luxe.

Abstract Blauw Licht

32" MATE Cash

Ontworpen om activiteiten te stroomlijnen, de betrokkenheid van gasten te vergroten en een allesomvattende oplossing te bieden voor uw horeca-behoeften.

MATE-CASH.png
Abstract Blauw Licht
QX-21.5-WALL-MO BLACK SIDE.png

32" MATE Outdoor

Door zijn aanpassingsvermogen aan buitenomstandigheden onderscheidt hij zich van andere kiosken.


De kiosk is uitgerust met een extra schermhoes die bestand is tegen regen en zon en garandeert ononderbroken transacties, in regen of zonneschijn.

Delicate Fabric_edited.jpg

Downloads

Terug naar QIOX
Collectie

bottom of page