top of page
volle maan
FRIEND2.png

FRIEND

BUDDY SR-2.png

BUDDY

MATE32-thumbnail4.png

MATE

Product thumbnail-ALLY.png

ALLY

MATE sfeer bg line-up.png

Maak kennis met onze Premium MATE collectie

Geniet van het ultieme in technologische luxe met de MATE 32" Collection. Deze high-end serie combineert verfijning, elegantie en de nieuwste technologie.

Met een verbluffend touchscreen van 32 inch met hoge resolutie biedt het een meeslepende ervaring. De LED displays aan de zijkanten van de kiosk versterken het hoofdscherm, waardoor een visueel indrukwekkende opstelling ontstaat die in elke omgeving tot zijn recht komt.

32" MATE

Deze uitzonderlijke kiosk legt de lat voor premium self-service oplossingen en biedt een ongeëvenaarde mix van weelde, functionaliteit en geavanceerde technologie.Beschikbaar als enkelzijdig en dubbelzijdig model.

Abstract Blauw Licht
MATE-WALL.png

32"  MATE Wall

Ze sieren de muren van chique hotels, hoofdkantoren en populaire restaurants. Niet zomaar een kiosk, maar een statement van innovatie en luxe.

Abstract Blauw Licht

32" MATE Cash

Ontworpen om activiteiten te stroomlijnen, de betrokkenheid van gasten te vergroten en een allesomvattende oplossing te bieden voor uw hospitality behoeften.

MATE-CASH.png
Abstract Blauw Licht
QX-21.5-WALL-MO BLACK SIDE.png

32" MATE Outdoor

Door zijn aanpassingsvermogen aan buitenomstandigheden onderscheidt hij zich van andere kiosken.

De kiosk is uitgerust met een extra cover die ontworpen is om regen en zon te weerstaan en garandeert ononderbroken transacties in alle weersomstandigheden.

Delicate Fabric_edited.jpg

Downloads

Terug naar QIOX
Collectie

bottom of page