top of page
munsters.jpeg

OVER ONS

Welkom in de wereld van innovatie en uitmuntendheid, aangeboden door QIOX. We streven ernaar de manier te transformeren waarop bedrijven en industrieën met hun doelgroepen omgaan en communiceren.

HOE HET BEGON

Met een passie voor het verleggen van grenzen hebben we onszelf gevestigd als een pionier op het gebied van kiosktechnologie.

Onze reis begon met een eenvoudige visie: oplossingen creëren die de problemen oplossen waar ondernemers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden tegenaan lopen. Tegenwoordig is die visie uitgegroeid tot een bloeiende realiteit, aangezien QIOX voorop loopt bij het leveren van ultramoderne interactieve kiosken die de klantbetrokkenheid opnieuw definiëren.

febo 0.jpg
Oakberry 1.jpg
WhatsApp Image 2023-08-08 at 14.05_edite

VERSCHILLEND

Onze toewijding aan innovatie drijft ons ertoe producten en diensten te vervaardigen die zich richten op een breed scala aan industrieën – van detailhandel en horeca tot gezondheidszorg en daarbuiten. Of het nu gaat om interactieve kiosken die de activiteiten stroomlijnen, digitale signage die het publiek boeit, of touchscreen-oplossingen die de gebruikerservaring verbeteren, QIOX levert consequent geavanceerde oplossingen die tegemoetkomen aan de unieke behoeften van onze klanten.

INNOVATIE

Wat QIOX onderscheidt is niet alleen onze technologie, maar ook onze niet-aflatende toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit en klanttevredenheid. Wij geloven dat echte innovatie voortkomt uit het begrijpen van de uitdagingen, ambities en doelstellingen van onze klanten. Dit inzicht is de leidraad bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van oplossingen die bedrijven in staat stellen hun doelen te bereiken en de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

WAAROM KLANTEN FAN ZIJN VAN QIOX

Wij verminderen
wachttijd

shutterstock_705514630.jpg

Wij bezorgen
meer omzet door upsell

shutterstock_353971382.png

Wij verbeteren
bestellings
nauwkeurigheid

shutterstock_1279009684.jpg

Wij optimaliseren
medewerker
effectiviteit

shutterstock_1384574858.jpg

Wij bouwen
klant
loyaliteit

shutterstock_2010916346.png

Met de self-service kiosken van QIOX kunnen klanten het verkeer in hun restaurants regelen door deze op een strategische locatie te plaatsen. Hierdoor besparen klanten tijd en kunnen ze snel hun bestellingen plaatsen zonder in lange wachtrijen te hoeven wachten.

Een populaire functie van QIOX-oplossingen is dat cross- en up-sell-mogelijkheden in het transactieproces worden ingebouwd.

 

Mogelijkheden voor het aanbieden van
informatie over speciale promoties en aanbiedingen is ingebouwd in het zelfbedieningsproces en is een effectieve manier om de uitgaven en de winstgevendheid te verhogen.

Menselijke fouten komen vaak voor wanneer werknemers ingewikkelde bestellingen opnemen tijdens drukke momenten. QIOX helpt dit risico te elimineren. Hoewel er in de keuken nog steeds fouten kunnen voorkomen, is de bestelling die naar de keuken wordt gestuurd precies wat de klant in het systeem invoert.

Wanneer restaurants een interactieve QIOX gebruiken in plaats van menselijke bestellingen, kunnen ze hun personeel richten op andere aspecten van de eetervaring. Zo zijn er voldoende mensen bij de hand om bestellingen aan tafels te bezorgen of om meer mensen in de keuken te plaatsen om bestellingen te bereiden. Zo kunt u de klantervaring verbeteren.

Met een bestelzuil kunt u uw loyaliteitsprogramma promoten bij klanten die hun eten bestellen. Deze functie vergroot de kans dat ze zich aanmelden en u kunt gegevens over uw klanten verzamelen om uw algehele verkoop en klantbetrokkenheid te helpen verbeteren
in de toekomst.

QIOX-team.jpg

ONS PRODUCTIETEAM

Van metaalbewerking tot montage, ons team zet elke productie met plezier en passie om in verschillende soorten kassa-, self-service- en kioskoplossingen. In onze fabriek die gespecialiseerd is in de productie uit (plaat)metaal werken wij met moderne kantbanken, een lasersnijder en een lasrobot. Kwaliteitscontrole en betrouwbaarheid staan hierbij centraal. Dankzij de digitale koppeling met alle afdelingen is de bewaking van kwaliteit en doorlooptijden continu gewaarborgd.

ONS DOEL

QIOX streeft ernaar het leven voor ondernemers en hun klanten in de retail- & Horecamarkt leuker en makkelijker te maken.

Ons doel is om de komende jaren een uitmuntend Nederlands merk en ervaring op te bouwen voor de horeca- en ondernemersmarkt.

bottom of page