top of page
QIOX-Bus_edited.jpg

Levering & Installeren

QIOX levert en installeert producten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Oostenrijk, Zwitserland, tot de drempel die toegang geeft tot de locatie.

 

Onder een winkelcentrum verstaan wij uw eigen voordeur van de winkel, restaurant of kantoorgebouw. Indien deze zich niet op de begane grond bevindt dan is bij sommige QIOX meubelen een lift met een minimale hoogte van 2,25 vereist. Onze levertijden variëren van minimaal 4 tot maximaal 6 weken na bestelling.

Voor een aantal kiosken bieden wij aanvullende installatiediensten aan in de Benelux. Buiten deze landen kunnen wij op aanvraag leveren. Bijvoorbeeld een aansluitservice voor montage op de vloer, wand of plafond. Deze diensten voeg je toe aan je bestelling op de pagina van het door jou gekozen product, als deze dienst voor dat product wordt aangeboden.

 

  • Wij pakken uw product voor u uit en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug.

  • Wij zetten uw product op de gewenste plek.

  • Wij egaliseren uw product.

  • Wij sluiten de kiosk aan op de beschikbare stroom- en ethernetpunten.

  • Onze installateur legt het gebruik van de QIOX uit en beantwoordt eventuele vragen die u tijdens de installatie heeft.

Delicate Fabric_edited.jpg

Terug naar Home

bottom of page