top of page
bookzo-news.png
bookzo_logo.png

Eenvoudig. Efficiënt. Snel.

 

Dat is wat we willen bij Bookzo. Bij Bookzo begrijpen we dat elk bedrijf anders is en dat elke verhuurder andere wensen heeft. We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten, we zijn er om te adviseren en om mee te denken.


We zijn constant bezig processen te verbeteren en te versimpelen waardoor verhuren ook in de toekomst alleen maar makkelijker wordt. Onze ontwikkelafdeling werkt nauw samen met ons support- en salesteam waardoor wensen gehoord worden en omgezet kunnen worden in gebruiksvriendelijke software.

Ontdek de mogelijkheden en functionaliteiten die onze innovatieve
reserveringssysteem te bieden heeft.

Planbord

Via het planbord zie je heel overzichtelijk wat er is geboekt, het biedt een overzicht van aankomsten en vertrekken en de laatste opties.
Het planbord beschikt over handige zoek- en filterfuncties. In het planbord maak je makkelijk een nieuwe reservering of blokkering. 

Reserveringen en betalingen

 

Bespaar tijd door reserveringsbevestigingen, betaalbevestigingen of welkomstmailingen automatisch te laten versturen. Pas de templates makkelijk aan naar je eigen huisstijl. Door het gebruik van taken en automatische mailing heb je er zelf haast geen omkijken meer naar.

Accommodaties

 

Bekijk in een oogopslag je accommodaties. Als verhuurder kun je zelf gemakkelijk accommodaties toevoegen. Voer per accommodatie eenvoudig en snel informatie, prijzen, foto’s en betalingsvoorwaarden in.

Analyse- en Rapportagemogelijkheden

Ons reserveringssysteem biedt uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden. Deze geven inzicht in belangrijke informatie over de gasten, waarmee resultaten verbeterd kunnen worden en er meer omzet kan worden behaald. Zo loop je niet achter de feiten aan maar ben je volledig op de hoogte van wat er speelt binnen het bedrijf. De overzichten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel.

Koppelingen

Door de uitgebreide koppelingsmogelijkheden binnen onze reserveringssysteem werk je altijd efficiënt. Een tweevoudige boekhouding bijhouden of dubbele boekingen zijn daarmee verleden tijd. Wij bieden koppelingen met een groot aantal softwarepakketten, waaronder administratiesoftware, channelmanagers en kassa’s.

Online boeken

Bookzo heeft een geheel vernieuwde online bookings engine ontwikkeld; Bookzo Elements. Deze is eenvoudig te integreren in bestaande en nieuwe websites (2 regels code kan genoeg zijn voor een compleet werkende bookings engine) en is toepasbaar in elke website, met of zonder CMS. Door de losse elementen is er veel flexibiliteit qua opbouw van de pagina's en vormgeving.

Mijn Omgeving gasten

De gast- en eigenarenomgeving zijn samengevoegd tot één omgeving. De gasten en eigenaren hebben meerdere mogelijkheden in de omgeving die je met instellingen aan of uit kunt zetten.

De nieuwe gasten omgeving is naar wens in te stellen. Zo kies je bijvoorbeeld zelf of gasten via hun omgevingen betalingen kunnen toevoegen of hun gegevens kunnen wijzigen. Ook is er een mogelijkheid via de gasten omgeving te chatten met de verhuurder. 

Mijn Omgeving eigenaren

De gast- en eigenarenomgeving zijn samengevoegd tot één omgeving. De gasten en eigenaren hebben meerdere mogelijkheden in de omgeving die je met instellingen aan of uit kunt zetten

De nieuwe eigenaren omgeving is naar wens in te vullen. Zo bepaal jij zelf wat de eigenaar te zien krijgt en kan aanpassen in hun omgeving. Denk hierbij aan het goedkeuren van reserveringen en het aanpassen van de kenmerken van een accommodatie. 

Categorie

Ondersteund in

earth.png

Wereldwijd

Bezoek onze partnerwebsite

bottom of page