AUTO 

UPDATES

Onze apparaten maken contact met onze server zodra ze aangaan. Als u een app update heeft ingesteld gaat het apparaat automatisch downloaden, installeren en afspelen. Cloud updates kan ook worden gebruikt om een ​​MDM-agent en -configuratie in te stellen

De service van ons platform zorgt voor een automatische installatie van uw applicaties.  U kunt als gebruiker een "standaard app" instellen voor het account (of de groep apparaten).

 

Deze app wordt automatisch afgeleverd, geïnstalleerd en uitgevoerd wanneer een apparaat aan het account wordt toegevoegd. Uw apparaten kunnen aan een account worden toegevoegd en de serienummers worden automatisch ingelezen .

Alle apparaatinstellingen (zie Apparaatbeheer) kunnen vooraf worden ingesteld en worden automatisch toegepast wanneer het apparaat online komt  Gebruikers kunnen een "standaard app" instellen voor het account (of de groep). Deze app wordt automatisch afgeleverd, geïnstalleerd en uitgevoerd wanneer een apparaat aan het account wordt toegevoegd.

Bij het voor het eerst opstarten, downloadt het apparaat, installeert en voert de app uit die via internet is gepland. Apparaat kan worden ingeschreven in een account met account login en wachtwoord