QIOX en Van den Assem Schoenen wijzen de gasten van de Excellent Woonbeurs op stijlvolle wijze de weg in de Ahoy Rotterdam.

10/14/2019

Van 28 november tot en met 1 december a.s. wordt Ahoy voor de woon en lifestyle beurs Excellent omgebouwd, er is dit jaar veel moeite gedaan om het event nog mooier en groter te maken dan voorgaande jaren. Er zullen complete woonhuizen, ontworpen door vooraanstaande architecten van Nederland, komen te staan. Prachtige interieurs, meubelen, keukens, badkamers, verlichting, tv & audio, domotica, tuinen, zwembaden, auto’s maar ook boten, sieraden en kunst zijn te bewonderen en vooral ook te kopen tijdens het vier- daagse event. Ook kunt u op iedere beursdag genieten van EXCELLENTE hapjes & drankjes. 

 

Vip-avond Donderdag 28 november 2019

Verwacht daarnaast de nodige entertainment. Zo is er donderdagavond (28 november) een exclusieve vip-avond met diverse zangers, die de beurs openen met een heerlijke mix van klassiekers en soulnummers. Op deze avond vindt tevens de exclusieve fashionshow van Jerry Luxenburg plaats. Het wordt gegarandeerd een spectaculaire openingsavond.

 

Wilt u graag in het Rotterdamse netwerk toosten en bent u een relatie van QIOX stuur dan een mail aan info@qiox.biz met hoeveel personen en wij regelen de vip-kaarten. Vermeld hierbij het aantal personen en alles wordt tot in de puntjes geregeld. 

 

Architecten

Verwacht onder andere top architecten die de nieuwste trends tonen. De inspiratiehuizen staan letterlijk als een huis. Bezoekers kijken hun ogen uit bij de combinaties van marmer, leer en staal. Elk huis heeft een eigen sfeer en uitstraling, die verwijst naar de architect of designer.

Bij elkaar zijn er maar liefst 200 nationale en internationale specialisten uit de woon- en lifestyle-branche aanwezig op 12.000 vierkante meter. Tal van hoogwaardige bedrijven uit de woonbranche, absolute topmerken, vooraanstaande designers en architecten tonen de beursbezoekers mogelijkheden op het gebied van wonen en leven. Ook staan er een aantal luxe/exclusieve automodellen in de schijnwerpers. Er wordt zelfs een nieuw model gepresenteerd tijdens de beurs.

 

Haute Couture

Designmaster & internationaal fashion-producer Jerry Luxenburg is aanwezig voor een geweldige haute couture-modeshow. Hij heeft diverse succesvolle samenwerkingen achter de rug met grote designers en merken als Emporio Armani, Swinda van Dijk, Lingerie Maison Close, Patrizia Pepe, Kathryn Milan en Sheguang Hu.

 

Live cooking

Sterrenkok Marcelino staat in de keuken bij de designwoning van By Anja Kroon. Deze ster is bekend van het programma Cooking With The Stars op RTL4.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags