Wij nodigen gepassioneerde retailers uit om kennis te maken met educatieve innovaties op gebied van online en offline winkelen. Wij zijn blij deel uit te maken van het praktijk gerichte worldofcommerce event wat plaats vindt op donderdag 21 november 2019 a.s. in de Prodentfabriek te Amersfoort.

11/03/2019

Unhyped: the Magic of a realistic approach to Omnichannel E-commerce. https://worldofcommerce.nl

De fashion & lifestyle branche kent een unieke dynamiek en specifieke uitdagingen. Met o.a. vluchtigheid van seizoenen en trends, hoge retour percentages, omnichannel uitdagingen op gebied van logistiek en de opkomst van dominante, margeslurpende partijen in de markt.

 

World of Commerce is het onderscheidende event gericht op jou als ondernemer, marketeer of IT’er in Fashion & Lifestyle. Een onmisbare dag vol bevlogen sprekers, verrassende invalshoeken, actuele kennis, aansprekende klantcases, do’s en don’ts vanuit de e-commerce branche. 

 

Meld je aan via info@qiox.biz met vermelding van WorldofCommerce en met wie jij samen komt sparren op het event. Een bevestiging wordt verzonden per mail met de entreebewijzen.  

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook ShelfDesk