Bespaar kosten op je kassa systemen om extra te kunnen investeren in shopping experience. Hoe dan? Wij leggen u dit graag uit in ons nieuwe QIOX Experience Centre die deze maand open gaat in Zoetermeer.

10/14/2019

De afgelopen maanden hebben wij met ons team hard gewerkt aan de nieuwe QIOX Collectie. Onze meubels bieden toegevoegde waarden aan klanten op fysieke locaties met zelfservice en informatie oplossingen. Hierbij draait alles om persoonlijke ervaring. Wij zorgen met onze design meubels dat online en offline kanalen op elkaar zijn afgestemd, dat ze elkaar versterken en passen binnen de fysieke omgeving van onze klanten. 

Wij leveren met passie QIOX meubels in uw eigen huisstijl aan, die eenvoudig vanuit de cloud te bedienen zijn en aansluiten op uw essentiële organisatieprocessen. Wij hebben standaard oplossingen beschikbaar die intuïtief werken en zeer gebruiksvriendelijk zijn: dat is onze missie. Digital services met behulp van schermtechnologie is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse samenleving.​

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us