QIOX goes Zwitserland met Vendomat AG horeca zelfservice zuilen.

07/11/2019

 

Vendomat AG is een succesvolle en innovatieve QIOX partner in Duitstalig Zwitserland voor uniforme zelfservice android oplossingen van mynober, kassasystemen, barcontroles, webgebaseerde oplossingen. Het krachtige Vendomat-team heeft een schat aan expertise en ervaring in de sector. De klantprocessen worden betrouwbaar geanalyseerd, geoptimaliseerd en geïntegreerd met klantwensen.

 

Met automatische verzending van bestellingen naar de keuken of de tellers werkt u sneller, efficiënter en foutvrij. Dag lange wachtrijen bij de kassa. Hallo meer keuzevrijheid.Met de QIOX Bestelzuil kunnen de gasten van Vendomat klanten via een groot formaat touchscreen zelf op een overzichtelijke en leuke manier hun eigen menu samenstellen, bestellen en betalen. Hierdoor hoeven zij niet lang te wachten en verlaagt de QIOX zuil de druk aan de kassa.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook ShelfDesk