De nieuwe QIOX collectie komt eraan!

07/11/2019

Deze zomer is het design en development team druk aan de slag met de nieuwe QIOX collectie. Deze zomer is het design en development team druk aan de slag met de nieuwe QIOX collectie. Wij hebben standaard en custom oplossingen beschikbaar die intuïtief werken en zeer gebruiksvriendelijk zijn: dat is onze missie. Digital services met behulp van schermtechnologie is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse samenleving.​

Veelal is gekozen voor basis wit met de mogelijkheid de zuil te bestellen in eigen huisstijl kleuren en een persoonlijk boodschap. De collectie ademt design, functionaliteit, kwaliteit en samenhang uit. Bezoek de QIOX showroom en laat u verrassen door de hoogwaardige kwaliteit en mogelijkheden van onze cloud beheer software en QIOX meubeloplossingen. Neem contact met ons voor een kennismaking met de collectie. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook ShelfDesk