QIOX biedt met Gastrofix kassa cloud software gemak voor uw gasten

07/11/2019

Voorkom wachtrijen en stel uw gast centraal. Onze gebruiksvriendelijke zelfservice meubels bieden extra service voor uw gasten, want zij kiezen zelf de bestel- en betaalmethode die zij het prettigst vinden: aan de kassa, bij de bestelzuil of via de handige bestelapp van de Gastrofix software partners.

Als de betaling via de bestelzuil is afgerond, krijgt uw gast een bon met naam en/of bestelnummer. Tegelijkertijd wordt de bestelling automatisch naar de keuken gestuurd. Op een scherm bij de fysieke kassa ziet uw gast vervolgens de status van de bestelling.

 

Gemak en voordeel voor u met Gastrofix, MynOber en QIOX oplossingen.

 

Een betaalbare oplossing voor de horeca. Doordat uw gasten via de handige bestelzuil zelf hun bestelling plaatsen, verlaagt u de druk bij de fysieke kassa. Zeker op piekmomenten is dit een verademing voor zowel gasten als personeel. U kunt daardoor meer bestellingen verwerken en uw omzet laten stijgen.

 

De bestelzuil is rechtstreeks gekoppeld aan uw eigen kassasysteem. Hierdoor hoeft u naast de bestelzuil niet te investeren in extra apparatuur.  Apps als MynOber maakt het voor u erg betaalbaar. Bent u benieuwd naar de terugverdientijd van de bestelzuil? Dit kan MynOber precies voor u uitrekenen.

 

De QIOX Bestelzuil is perfect te combineren met een fysieke kassa en de Bestelapp. U geeft uw gasten daarmee alle manieren om op een innovatieve en gebruiksvriendelijke manier in uw restaurant, lunchroom, bowling of cafetaria te bestellen en te betalen.

Ook wachtrijen laten verdwijnen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de bestelzuil? Neem contact met ons op via 00.31(0)85 – 444 40 84 of e-mail ons naar info@qiox.biz voor een gratis demo of persoonlijk adviesgesprek op maat.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us