Duifhuizen Tassen & Koffers kiest voor QIOX cloud platform voor remote beheer en updates van haar winkelzuilen met windows players.

07/11/2019

Duifhuizen zocht begin dit jaar een partner voor krachtigere kiosk software voor hun bestaande webshop zuilen. De doelstelling en ook gelijk de uitdaging was om op de bestaande windows player de kiosk software te vervangen met onze kiosk software zodat de snelheid van de applicatie op de Duifhuizen zuilen zou verbeteren. De snelheid na test & try in de winkels was volgens de medewerkers significant verbeterd.

 

Het IT team van Duifhuizen was uitermate tevreden met het eindresultaat.  Met de QIOX kiosk software is het veranderen van de content op het scherm eenvoudig. Upload inhoud, push het veilig naar het apparaat en leun achterover omdat het zo eenvoudig is. Onze Kiosk Lockdown software biedt u een eenvoudige en beveiligde oplossing voor het registreren, configureren en beheren van Android, Windows of iOS tablets, smartphones.

 

Configureer onze apparaten in de modus single-app of multi-app met de mogelijkheid om gebruikerstoegang tot instellingen te voorkomen door de apparaten in de kiosk modus te veranderen.​

 

Met uw eigen app bibliotheek kunt u inhoud naar al uw apparaten uploaden, bewerken en pushen. Met onze applicatie beheer platform kunt u elke iOS, Android of Windows applicatie of website naar uw bibliotheek uploaden.

 

Implementeer content direct op elk apparaat, zonder dat u opnieuw hoeft op te starten. Wordt direct afgespeeld - Bekijk wat er op een apparaat in realtime wordt afgespeeld. Verander het met een eenvoudige drag-and-drop. Geen downtime - alles kan met een live-apparaat worden gedaan, waardoor er geen downtime meer nodig is.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook ShelfDesk