ScreenSupply transformeert naar QIOX

01/13/2019

 

Naast het leveren van digital signage oplossingen en tablets is ScreenSupply de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in Nederland op het gebied van interactieve informatie zuilen. In 2018 mochten wij o.a. Omoda, Corendon, Twin Intersport, Duijvenstein, Bronx, Arcus IT, Memo, Daka als nieuwe klant verwelkomen.

 

Het aanbieden van online diensten in fysieke omgevingen doormaakt de afgelopen jaren een sterke groei. Om ons zo goed mogelijk in deze markt te positioneren hebben wij de afgelopen periode hard gewerkt aan een re-branding van ons merk. Tijdens de webwinkel vak dagen op 22 en 23 januari in Utrecht zullen wij ScreenSupply naar het merk QIOX transformeren. QIOX zal zich volledig toeleggen op het ondersteunen van haar klanten bij het behalen van concurrerend voordeel door het ontsluiten van online-services in fysieke ruimtes.

 

Onze oplossingen bestaan uit esthetisch ontworpen kiosk zuilen en een bewezen combinatie van hard- en (cloud based) kiosk-management software.

Graag nodigen wij u dan ook uit op onze stand ( nr. 263) waar wij er naar uitkijken u verder te informeren over hoe wij u van dienst kunnen in het optimaliseren van bezoekerservaring van uw klanten.

 

Klik hier om u gratis te registeren voor de Webwinkel Vakdagen op 23 en 24 januari, 2019 https://www.webwinkelvakdagen.nl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook ShelfDesk