Retail Inspiration Event | Inloopdag 27 september 2018

09/02/2018

 

 Wij verwelkomen u graag op donderdag 27 september a.s. voor onze Retail inloop event rondom de nieuwste Kiosk en Digital Signage oplossingen. ScreenSupply legt krachtige verbindingen tussen de fysieke wereld en digitale communicatie. Op basis van consument inzichten creëren we een optimale beleving met innovatieve schermtechnologie op lokatie. Specifiek voor de retail branche kunnen wij u spraakmakende kiosk en signage oplossingen bieden, waaronder onze eigen range ScreenSupply kiosk oplossingen. Reserveer deze dag in uw agenda en meld u nu aan voor dit inspirerende event via info@screensupply.eu  

 

Datum: 27 september 2018

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook ShelfDesk