Om oneigenlijk gebruik van uw informatie, service en online kassasystemen in een openbare gelegenheid te voorkomen, biedt ScreenSupply een uniek kiosk platform vanuit de cloud waarbij met remote toegang tot een gedefinieerde lijst van programma’s wordt beperkt en toegang tot het iOS of Android besturingssysteem niet meer mogelijk is.

08/26/2018

Met behulp van ons innovatieve kiosk platform kan u gebruikers met uw web- of native app zelf de weg laten vragen, advies geven, productselecties maken en producten bestellen die niet fysiek op de locatie aanwezig zijn. Wij ondersteunen Android als ook iOS apparaten. Onze beveiligde zuilen zijn remote bereikbaar via de cloud met eigen gebruikersnaam en wachtwoord.  Neem contact met het salesteam op voor een vrijblijvend demo via info@screensupply.eu of bel naar 085-4444084

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags