Intersport pakt door op het nieuwe 22" landscape model uit de ScreenSupply zuilen collectie

08/26/2018

Met de prachtige verbouwde Intersport Meijers Nunspeet verdiende deze Intersport ondernemer onze nieuwste 22" landscape zuil met Android 6.0 apparaat die past in het mooie design interieur. Door een gewenste update vanuit Adyen hebben wij het scherm voorzien van onze nieuwste kiosk software waardoor het meubel supersnel werkt en erg klantvriendelijk is. Voor missende maten of kleuren kan Meijers de klant online service bieden in hun mooie offline winkelomgeving. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook ShelfDesk