Na het succes met onze ShelfDesk meubels op de NS stations is bij de AKO Plaza winkel op Schiphol voortaan ook mogelijk om e-books te kopen, te betalen en kan je de aankoop downloaden in de winkel.

11/16/2017

Ook voor het juiste boekenadvies als je op vakantie gaat kan je hier terecht. En mocht je snel door moeten om in te checken dan kan je ook bij AKO in lounge 2 terecht achter de douane bij de prachtige palmboom van ScreenSupply.

 

AKO introduceerde in 2016 in haar winkels de digitale boekentipper. Klanten kunnen in 8 AKO vestigingen via een eenvoudig zoeksysteem op een computer op maat gesneden lees- en koopadviezen krijgen. AKO neemt hiermee een voorsprong in de combinatie

on- en offline boekwinkelen.’ Daarvan is directeur Sjaak Mark overtuigd. Andere winkels hebben misschien een scherm neergezet waar consumenten niet-voorradige boeken kunnen bestellen. Maar dat is alleen maar toegang bieden tot een webshop. Daar kan een consument ook 's avonds op zijn tablet naartoe surfen. AKO gebruikt de schermen in haar filialen om de consument te gidsen door het enorme aanbod en een op zijn behoefte afgestemde tip te geven.

 

AKO is de winkel van het moment, omdat je nu even wilt ontspannen. Je vindt AKO op high traffic locaties: op stations, op vliegvelden, in de stad en op het internet!  

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags