Wat als het 2030 is? INretail brengt op maandag 20 november a.s. tijdens haar ledenevent de toekomst even dichterbij. Ben jij maandag a.s. erbij? Kom zeker langs bij de ShelfDesk meubels op de Van Domburg Partners Innovatie stand.

11/16/2017

 

In 2010 lanceerde INretail haar ‘Retailvisie 2020’ met de harde boodschap dat we 20-35% teveel winkelmeters hebben. Inmiddels is onze visie door alle relevante partijen overgenomen en de basis voor de Retailagenda. De re’structure van het winkellandschap is in volle gang en nieuwe ontwikkelingen zetten zich versneld door. Tijd voor een nieuwe visie ‘INretail 2030’. INretail brengt op maandag 20 november tijdens het ledenevent de toekomst dichterbij.

 

De ShelfDesk producten van ScreenSupply zijn hierbij aanwezig dus bezoek zeker de Van Domburg stand voor kennismaking met onze innovatieve mogelijkheden van vandaag en morgen! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags