De nieuwe ShelfDesk collectie is een feit!

11/16/2017

 

Bregil BV en ScreenSupply hebben de handen ineengeslagen en introduceren met trots een nieuwe serie ShelfDesk informatiezuilen, tabletmeubels en wandmeubels voor winkels en bedrijven.

 

ShelfDesk systemen faciliteren we graag voor winkels met beleving waarbij online informatie, service en kopen 24 uur per dag de standaard is. We zijn trots op de nieuwe collectie ShelfDesk meubels welke in samenwerking met het Bregil team van onze partner Ed van den Bliek is ontwikkeld en geproduceerd. Wij leveren self-checkout, self-order, schapinformatie tot shap promotie systemen voor op de winkelvloer of in de showroom. Ons assortiment leent zich voor alle OS systemen (Android, Windows etc.) zodat uw checkout en digital signage supplier los kan gaan om uw applicaties optimaal te laten functioneren.

 

Op zoek naar digitale meubels voor een snelle gedegen start met online verkoop, services en advies binnen uw winkel of bedrijf? Onze ShelfDesk meubels zijn ontworpen door eigen designers en in onze fabriek te Gilze met veel zorg vervaardigd.

Het assortiment bestaat uit informatie zuilen, tablethouders en wandmeubels waarbij design en bedieningsgemak hand in hand gaan. De belangrijkste functie van de ShelfDesk meubels is uw klant of bezoeker van relevante informatie te voorzien in de omgeving van waar de klant zich bevind. Service, verkoop en advies en navigatie zijn hierbij key. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook ShelfDesk