Quantore kiest voor ScreenSupply in 2018 met plaatsing van Samsung 55" hight brightness schermen met uitnodigende winkelpromoties in de etalages voor haar leden. Wij regelen de schermen, installatie en services.

11/16/2017

 

 

Quantore, hét merk van de kantoorvakhandel! Het Quantore merk is hét merk van de kantoorvakhandel. Kwaliteit is daarbij de belangrijkste eigenschap. De kwaliteit van Quantore merkartikelen is vergelijkbaar met die van A-merken, maar de prijs is een stuk scherper.Het Quantore merk omvat een compleet assortiment kantoorartikelen van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien is het een uniek merk dat alleen gevoerd mag worden door de Quantore kantoorvakhandelaren. Het assortiment telt inmiddels ruim 1.200 artikelen, inclusief Quantore Inkt & Toner.

 

Na een innoverende pitch is ScreenSupply gekozen als installatie en service partner voor de uitrol van de Samsung 3000 nit schermen voor de uitrol 2018 bij de Quantore leden.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags