Intersport start, na succesvolle lancering met de ShelfDesk, zuilen met de lancering van de nieuwe Intersport webshop. ScreenSupply regelt de overgang van de nieuwe site naar de Intersport winkels op de Webster zuilen.

11/16/2017

 

Voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft is INTERSPORT dé multi-sportspeciaalzaak, onderdeel van een wereldwijd netwerk met zo’n 5.300 winkels in ruim 40 landen. Met meer dan 80 sportwinkels in Nederland is er altijd wel een INTERSPORT in de buurt. De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden. INTERSPORT is dé specialist in onder meer voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor, wintersport en hockey. De professionals van INTERSPORT geven klanten een vakkundig en persoonlijk advies.

 

Voortaan is er met de ShelfDesk webshop zuil geen nee-verkoop meer op de winkelvloer bij Intersport. Niet gevonden wat je zocht bestel het dan op de Webster zuil van Intersport en je hebt het product zeer snel in huis. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuws van morgen

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws update
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags