Onze partners
Hier vind u een overzicht van onze partners
Memo Registratie software
Memo investeert permanent in de nieuwste technologie en creëerden zo het contact center van de toekomst, dat u ondersteunt om in die veranderende wereld het verschil te maken. Naast technologie blijven de mensen het belangrijkst. Een onthaaldienst zal altijd nood hebben aan behulpzame woorden, een luisterend oor, het vermogen om een situatie correct in te schatten en de flexibiliteit om daar gepast op te reageren. Kortom: een menselijke touch.
Gastrofix Kassa software
Gastrofix GmbH Deurne , met het hoofdkantoor in Berlijn, werd opgericht in 2011, heeft momenteel 140 werknemers en is vertegenwoordigd in 7 landen. Het cloudgebaseerde POS-platform voor het digitaliseren van de horeca is volledig offline geschikt en daarom volledig veilig.
Vendomat Kassa software
Kassasystemen & softwareoplossingen
Vendomat AG is een succesvolle en innovatieve partner in het Duitstalige deel van Zwitserland voor uniforme totaaloplossingen, kassasystemen, barcontroles en webgebaseerde oplossingen. Het krachtige team van Vendomat heeft een breed potentieel aan specialistische kennis en industrie-ervaring.
Lightspeed Kassa software
LightSpeed gelooft dat ondernemen voor iedereen is.
Sinds het begin ging het om meer dan alleen transacties; wij willen ondernemers helpen efficienter te werken, datagedreven beslissingen te kunnen nemen en een onvergetelijke ervaring voor hun klanten en gasten te creëren. Deze filosofie zit in alles wat Lightspeed doet.
Mplus Kassa software
De geschiedenis van MplusKASSA. Het familiebedrijf is ontstaan door een voorliefde voor exacte vakken, logica, analyse en systematiek. MplusKASSA is onderdeel van Bolt.nl BV. In 2004 is het bedrijf gegroeid en is zich gaan specialiseren in kassasystemen onder het merk MplusKASSA. De T-lijn was de eerste versie van MplusKASSA. In 2011 is de Q-lijn van MplusKASSA uitgebracht.
STN Kassa software
MPLUS QLIJN KASSASOFTWARE
Met de Qlijn brengt Mplus compleet vernieuwde kassasoftware op de markt.
Een nieuwe layout en een innovatieve verkoopstructuur maakt de Qlijn de beste én gebruiksvriendelijkste kassasoftware van dit moment.
Kass Pietsere
Hoogwaardige kassasystemen zijn voor ons uitsluitend het begin. Natuurlijk, u kunt erop rekenen. Maar zeker zo belangrijk vinden wij dat u op ons kunt rekenen. Dat u erop vertrouwt dat wij met onze kennis de beste oplossing voor u vinden en klaar staan voor u en uw medewerkers. Dat vertrouwen verdienen we graag. Of u nu in de horeca of retail onderneemt of in welke branche ook, Kassanet Pieterse is uw logische partner.
Butlaroo Selfservice software
Wij zijn Butlaroo
Een modern bedrijf dat het beste wilt voor u én uw gasten. Iedere dag kijken wij samen met onze klanten hoe wij ons product kunnen verbeteren zodat deze nog beter aansluit op uw behoeftes én de behoeftes van uw gasten.
Leza Kassasysteem
Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen zij jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Zij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw restaurant. Ze bespreken vooraf graag alle details door in hun pand in Hoorn of doen dat bij de klant op locatie. Hun specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af.
Weka kassasystemen
Al ruim 30 jaar is Weka uw kassa-expert in Limburg. Voor iedere plek waar afgerekend moet worden hebben wij een specifieke oplossing. Als kassa voor de horeca zoals restaurants, cafetaria’s, cafés, hotels, maar ook schoenenwinkels, kledingwinkels, bedrijfskantines, sportkantines, bakkerijen en zorginstellingen staat een kassasysteem van Weka.
Evers kassasystemen
Bij Evers Kassasystemen vinden zij het belangrijk, dat hun klanten altijd tevreden zijn en dagelijks met veel plezier gebruik maken van het kassasysteem of de betaaloplossing. Om dit waar te maken, zorgen zij met een enthousiast team van 14 personen voor de dagelijkse zaken bij Evers.
Opsomer bvba
Opsomer levert al jaren kassasystemen op maat van de handelaar.
Met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een perfecte service helpen wij u graag verder in het maken van de keuze voor een gepast kassasysteem voor uw zaak.
Hun doelgroep bestaat uit restaurants, cafés, bakkerijen, traiteurs, superettes, broodjeszaken, biowinkels, frituren, hotels, fashion, detailhandel.
Untill Kassa software
UNTILL: AL RUIM 25 JAAR HART- EN SOFTWARE VOOR DE HORECA
Als horecaondernemer ben je op zoek naar een partij die snapt welke rol automatisering heeft voor jouw horecazaak. Bij unTill begrijpen zew dit en met onze ruim 25 jaar horeca-ervaring spreken zij jouw taal. Niet voor niets hebben al hun medewerkers een achtergrond in de horeca.
Jamezz Zelfservice software
Jamezz gaat hand in hand met uw papieren menukaart. Net als uw eigen bediening werkt Jamezz mee aan upselling. Wordt er een kopje koffie besteld? Dan kan hun bestel software als suggestie iets lekkers erbij aanbevelen op onze QIOX zuilen.
Mynober Zelfservice software
Interactief online bestellen voor de horeca
U bedient uw gasten. MynOber bedient de horeca.

MynOber is een topmerk voor interactief en online bestellen in de horeca. Zij bieden een totaaloplossing met producten en diensten waarmee we horecaondernemers geheel ontzorgen op het gebied van mobiel bestellen en zelfbedieningssystemen.
Hun diensten focussen op de 3 belangrijkste factoren welke interactief bestellen succesvol maken en uw omzet doet stijgen.

1Self-order apps
2Gasten WiFi
3Kassasysteem
Woby Zelfservice software
Woby beschikt over ruime kennis, relevante ervaring en de juiste partners om al deze producten en diensten optimaal te laten samenwerken. U kunt daardoor op een betaalbare manier en zonder extra werk uw omzet zien stijgen.

Hun visie
Gebruiksvriendelijke innovatie stimuleert groei en gebruik. Daarom leveren zij
gebruiksvriendelijke en betaalbare totaaloplossingen.
ACA Kassa software
Focus op fashion
ACA ontwikkeld software voor bedrijven die actief zijn in de fashionbranche. Software die jou helpt om te excelleren door een maximale synergie te creëren tussen webshops en winkels, retail en wholesale, en logistieke en financiële administraties. Of je nu uitsluitend retailactiviteiten of wholesaleactiviteiten verricht of juist een combinatie van beide, bij ons ben ACA aan het juiste adres.
Tonit Kassa software
Horeca Kassasystemen
Als het gaat om de beste kassasystemen voor de horecabranche, dan bent u bij Tonit Afrekensystemen aan het juiste adres. Tonit levert onder meer POS touchscreen kassasystemen, mobiele kassa’s, notaprinters en POS printers en uiteraard ook QIOX zelfservice oplossingen.
Leqqr Zelfservice software
LEQQR SELF ORDER KIOSKEN
De leqqr kiosk is eigenlijk een extra kassa medewerker. Gasten kunnen in de zaak in alle rust de menukaart bekijken, een bestelling plaatsen en met de pin afrekenen. Nooit meer in de rij staan bij de kassa. Meer rust in de zaak!
Eijsink Kassa software
Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Hun dienstverlening is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. Ze zijn dé verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers.
Taures Kassa software
Taurus heeft een professioneel team met persoonlijke service. Mochten er problemen zijn, worden deze altijd vakkundig en snel opgelost. Ook buiten kantoortijden. Al jaren tevreden en lijkt zich steeds meer te innoveren in de ICT- en kassamarkt.
ELO Touch partner
ELO know touch - it's our only business. In fact, ELO invented the touchscreen over 40 years ago and haven't stopped since. Every 21 seconds, a new Elo touch screen is installed somewhere in the world. ELO obsess over details to exceed the highest quality standards.

ELO product portfolio includes a broad selection of interactive touchscreen displays from 10-70 inches, all-in-one touchscreen computers, OEM touchscreens and touchscreen controllers and touchscreen monitors.
Adyen payments
Adyen werd in 2006 opgericht door een groep ondernemers, waaronder Pieter van der Does en Arnout Schuijff. De bestaande betaaltechnologie bestond uit een wirwar van systemen gebouwd op verouderde infrastructuur. Om bedrijven te helpen groeien, wilden de medeoprichters een platform bouwen dat kon voldoen aan de continue veranderende behoeften van de hedendaagse bedrijfswereld.
Picker Selfservice software
Picker is built for fast-food restaurants & takeaways.
Regain control of your customer experience, marketing channels and sales platforms with our self ordering software.
Get started with your own self ordering kiosk now !
FloraLifestyle Selfservice software
Horticultureonline.nl is een partner voor inkoop en verkoop van bloemen en planten voor en door de bloemist. De onderneming is opgezet door Dico Drost.

Achter de website werkt een groep bedrijven samen om de bestellingen optimaal af te handelen en de bloemist maximaal gemak te bieden:

Transportpartners: Van der Slot en PostNL
ICT en marketingpartners: Share Visuals en Van Dalen communicatie
Financiële partner: Rabobank
Point of sale partner: Qiox
https://www.floralifestyle.nl/
Bij Worldline is het verbinden en beveiligen van transacties dagelijkse kost. Hun technologische expertise beslaat de gehele waardeketen van betalingen. Ze maken en beheren digitale platforms om miljoenen kritieke transacties te verwerken tussen bedrijven, hun partners en hun klanten.

Dankzij onze industriële verwerkingscapaciteiten kunnen ze miljarden elektronische transacties per jaar verwerken in streng beveiligde datacenters.
Pay. Payments
HIERBIJ PAY, AANGENAAM!
Betalen op internet of in de winkel - iedereen doet het zonder erbij na te denken. Kies, betaal en de rest gebeurt vanzelf, toch? PAY. weet als geen ander hoe zulke betalingen worden verwerkt. PAY. stond aan de wieg van (online) betalingen. Al voor de eeuwwisseling ontstond zo de eerste echte ‘online bestelling’. Hierna heeft de digitale revolutie zich in een rap tempo voltrokken.
Xsarus Digital commerce
XSARUS is het beste internetbureau van Nederland (volgens vakblad Management Team) en staat op plaats 2 in de Top 100 beste e-commercebureaus van Nederland (van vakblad Emerce). We ondersteunen organisaties in het digitale tijdperk en faciliteren digitale transformatie vanuit een business-, creatief en technologisch perspectief. XSARUS biedt 20 jaar ervaring in Digital Commerce.
Show More

Top