QIOX

QIOX is een Nederlands merk en fabrikant van informatiezuilen, monitorbehuizingen, multi-touch tafels en tabletoplossingen.

 

 

Zowel de overheid als het bedrijfsleven, in Nederland en ver daarbuiten, maakt gebruik van onze creatieve en toegankelijke oplossingen.

Onze services

Sinds 2015 maken we het verschil voor onze klanten met cloud-based plug & play zelfservice producten en services.

Eerst en vooral doen we dit door voorop te lopen in design, hoogwaardige productontwikkeling en door onze innovatieve productportfolio.

Onze QIOX collectie is de kern van ons bedrijf en is altijd in ontwikkeling. Even belangrijk zijn directe en korte communicatielijnen met onze software partners. Op deze manier kunnen we de prijzen betaalbaar en service en ondersteuning op maat leveren aan eindgebruikers die weten dat ze op ons kunnen vertrouwen.

Wij produceren en verkopen kiosken en tablets gebaseerd op Android- en Intel-technology met bijbehorende accessoires.

QIOX treft men aan op alle relevante locaties waar zelfservice of informatieverschaffing de eindgebruiker op weg helpt het leven te veraangenamen. 

 QIOX is specialist in het leveren van digital signage scherm en kiosk touch oplossingen voor de indoor als outdoor omgeving. Met het creëren en het doorvertalen van digitale strategieën naar concrete audiovisuele oplossingen, faciliteren wij groei en innovatie voor uw organisatie. We zorgen voor de beste keuzes en een excellente technische uitvoering. Maar ook voor cloud services, marketing en de juiste nazorg met 24 uur per dag support op het moment dat dit gevraagd wordt.​​​​ Ons team van enthousiaste, gedreven en servicegerichte specialisten adviseert u graag over de mogelijkheden van digitale oplossingen binnen uw locaties. Op het gebied van digital signage en kiosk oplossingen heeft QIOX een topteam opgebouwd met een select aantal specialisten.​ Bij een opdracht krijgt u een aanspreekpunt en projectcoördinator die zorg draagt voor het gehele traject van ontwikkeling tot oplevering, van A tot Z dus.

Top