Menu
0

QIOX Management Software

Kiosk Management Software QIOX voordelen

Onze QIOX beheer omgeving maakt de gebruikerservaring en beleving van Android web- of native applicaties beheersbaar en goed beveiligd op uw kiosk!

Met behulp van onze QIOX Desk in de cloud kunnen gebruikers van web- of native applicaties zelf de weg vragen, om advies vragen, productselecties maken en producten bestellen die niet fysiek op de locatie aanwezig zijn. Onze QIOX Desk is een secured cloud oplossing voor support van uw applicaties op uw locatie(s) als u uw gasten service en advies wilt aanbieden en wachttijden wenst te verkorten. Tevens beschermt onze QIOX Desk uw web- en app applicaties tegen ongewenste updates van de bekende platformen als android of andere ongewenste storende factoren op uw digitale services. 

Met de kioskbrowser tool van QIOX kan een beheerder op afstand een website op onze apparaten implementeren. In de kioskmodus is navigatie beperkt tot alleen uw webpagina en koppelingen of native applicaties.

Onze QIOX-browser bieden de eindgebruiker direct gebruik van de webinhoud die u beschikbaar heeft voor de kiosk omgeving. Specifieke koppelingen die geschikt zijn voor een optimale gebruikerservaring kunnen hierbij nodig zijn, maar het systeem voor levering van uw webcontent kan ongewijzigd blijven.Dit is een aanzienlijke efficiëntie in vergelijking met andere modellen waarbij een inhoudsbibliotheek en presentatielaag moeten worden nagebootst voor digital signage van uw applicatie. QIOX Cloud Desk bevat een zeer krachtige kiosk browser. Onze Kiosk-browser ondersteunt ook instellingen om browser sessies te beëindigen, zodat de apparaten klaar zijn voor de volgende klant.

Er zijn twee instellingen beschikbaar: Automatische terugkeer naar startpagina na een opgegeven time-out. Gebruikersgegevens wissen: bij time-out, bij terugkeer naar de startpagina of nooit. Daarnaast kan een attractieve screensaver of aan de Kiosk-browser worden gekoppeld.

Met de QIOX bibliotheek is het veranderen van de content op het scherm eenvoudig. Upload inhoud, push het veilig naar het apparaat en leun achterover omdat het zo eenvoudig is.

Onze Kiosk Lockdown software biedt u een eenvoudige en beveiligde oplossing voor het registreren, configureren en beheren van Android & Windows tablets en smartphones. Configureer onze apparaten in de modus single-app of multi-app met de mogelijkheid om gebruikerstoegang tot instellingen te voorkomen door de apparaten in de kioskmodus te veranderen.Met uw eigen app bibliotheek kunt u inhoud naar al uw apparaten uploaden, bewerken en pushen. Met onze applicatie beheer platform kunt u elke Android of Windows applicatie of website naar uw bibliotheek uploaden.

Implementeer content direct op elk apparaat, zonder dat u opnieuw hoeft op te starten. Wordt direct afgespeeld - Bekijk wat er op een apparaat in realtime wordt afgespeeld. Verander het met een eenvoudige drag-and-drop. Geen downtime - alles kan met een live-apparaat worden gedaan, waardoor er geen downtime meer nodig is.

Onze apparaten maken contact met onze server zodra ze aangaan. Als u een app update heeft ingesteld gaat het apparaat automatisch downloaden, installeren en afspelen. Cloud updates kunnen ook worden gebruikt om een ​​MDM-agent en -configuratie in te stellen

De service van ons platform zorgt voor een automatische installatie van uw applicaties. U kunt als gebruiker een "standaard app" instellen voor het account (of de groep apparaten). Deze app wordt automatisch afgeleverd, geïnstalleerd en uitgevoerd wanneer een apparaat aan het account wordt toegevoegd. Uw apparaten kunnen aan een account worden toegevoegd en de serienummers worden automatisch ingelezen.Alle apparaatinstellingen kunnen vooraf worden ingesteld en worden automatisch toegepast wanneer het apparaat online komt. Gebruikers kunnen een "standaard app" instellen voor het account (of de groep). Deze app wordt automatisch afgeleverd, geïnstalleerd en uitgevoerd wanneer een apparaat aan het account wordt toegevoegd.

Bij het voor het eerst opstarten, downloadt het apparaat, installeert en voert de app uit die via internet is gepland. Apparaat kan worden ingeschreven in een account met account login en wachtwoord .

Remote Tool

Bedien uw apparaten vanuit de cloud. Met QIOX platform kunt u bekijken wat er wordt afgespeeld, het volume aanpassen, controleren op updates, uw apparaat opnieuw opstarten, allemaal zonder uw bureau te verlaten. Met ons MDM dashboard heeft u alles wat u nodig hebt om uw apparaten soepel te laten werken binnen handbereik.  

CPU-bewaking
Bewaak het CPU-gebruik van elk apparaat in realtime. Houd gebruikersactiviteit bij om ervoor te zorgen dat uw inhoud uw doelgroep bereikt.  

Apparaat status
Meldingen ontvangen over de status van het apparaat. Als een apparaat offline gaat, ben je de eerste die het weet. Wordt nu afgespeeld - Bekijk actieve schermafbeeldingen van de inhoud die momenteel wordt afgespeeld op uw apparaten.  

Volledige controle over uw apparaatinstellingen van overal ter wereld. Met ons MDM platform is het aanpassen van de helderheid van een apparaat in New York vanuit uw kantoor in Eindhoven nog nooit zo eenvoudig geweest.

Apparaatinstellingen
Met QIOX heb je de mogelijkheid om de instellingen van je apparaat aan te passen, zoals volume en helderheid.  

Software-update
Werk uw apparaten op afstand bij naarmate nieuwe software-updates beschikbaar komen.

Gegevens resetten
Herstel uw apparaat naar de fabrieksinstellingen en wis alle lokaal opgeslagen inhoud.

Wilt u nu bestellen? Contacteer ons via Contact QIOX

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00