top of page
KW13-Internorga_Recap_Lin_03.jpg
Logo_qnips_72dpi_green[103].png

Contract catering digitaliseren!

qnips is een cloud-based cateringplatform dat contractcateraars en foodserviceproviders helpt bij het optimaliseren en digitaliseren van hun cateringmanagement. Met qnips kun je voorbestellingen, betalingen, menudisplays, digital signage, marketingcontent en meer automatiseren. Je kunt verschillende interfaces gebruiken voor voorraadbeheer, kassasystemen of verkoopautomaten. Dankzij het white-label systeem kun je je eigen app en webportal ontwerpen in een uniek design.

Select & Go!

 

Zeg maar dag tegen lange rijen en hallo tegen een gestroomlijnde eetervaring - loop er naartoe, selecteer en gaan! Bestellingsterminals versnellen het bestelproces, waardoor de wachttijden korter worden en de algehele efficiëntie tijdens piekperioden verbetert. Medewerkers kunnen hun selecties bekijken en bevestigen voordat ze de bestelling doorgeven, waardoor de nauwkeurigheid en klanttevredenheid toenemen.

Gestroomlijnd proces!

 

Gasten krijgen in één oogopslag alle belangrijke informatie die ze nodig hebben, inclusief allergenen en additieven voor elk gerecht in de aanbieding. De Kitchen Monitor is een extra functie voor keukenpersoneel, die een optimale orderverwerking ondersteunt en ervoor zorgt dat gasten altijd op de hoogte zijn van de status van hun bestelling.


Bekijk de volledige case hier:

Alle inzichten op één plek!

 

Onze software voor terminals en ons dashboard bieden waardevolle inzichten in besteltrends, populaire menu-items en piektijden. Deze gegevens kunnen je helpen om je menu-aanbod, voorraadbeheer en toewijzing van middelen te optimaliseren, wat uiteindelijk leidt tot betere besluitvorming.

Categorie

Ondersteund in

earth.png

Wereldwijd

Bezoek onze partnerwebsite

bottom of page