top of page
  • Foto van schrijverQIOX

Trots om partnerschappen te versterken en innovatie te omarmen! ✨Wij van QIOX zijn verheugd te kunnen aankondigen dat qnips GmbH QIOX heeft geïntroduceerd bij hun klant Sodexo Duitsland voor de lancering van bestelkiosken op klantlocaties. Deze spannende ontwikkeling wordt ondersteund door onze Duitse channelpartner cecon Computer Systems GmbH.


Dankzij het cecon-team is QIOX al omarmd door sterke merken in de QSR-horecamarkt in Duitsland en zien we elke week prachtige nieuwe implementaties. Met de toevoeging van Sodexo aan ons portfolio, samen met qnips en cecon, zijn we blij dat kwaliteit, Nederlands design en productie in Europa hun plaats vinden.


De presentatie vond plaats in hartje Berlijn met de regiomanagers van Sodexo Duitsland en markeert het begin van een prachtig avontuur met het Sodexo-team. Tijdens deze bijeenkomst werden verschillende onderwerpen besproken, waaronder het innovatieve gebruik van onze bestelkiosken op locaties van Sodexo-klanten.


We zijn ongelooflijk trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om samen met onze partners en Sodexo Duitsland nieuwe hoogten te bereiken!


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page