top of page
  • Foto van schrijverQIOX

The QIOX Journey Session

Vandaag hadden we een inspirerende kennissessie met het Core Office team van QIOX. We keken kort naar de geschiedenis van onze werknemers door middel van persoonlijke presentaties die hun levensloop lieten zien tot het moment dat ze bij QIOX kwamen werken. Het was een leuk kijkje in het leven van onze medewerkers en CEO's, en het droeg aanzienlijk bij aan de teamgeest.Daarnaast hadden we een geweldige presentatie over de reis van QIOX. Waar is QIOX begonnen? Wat is de achterliggende gedachte van het bedrijf en welke keuzes hebben bijgedragen aan de groei tot waar het nu is? We onderzochten een tijdlijn van processen, kioskontwerpen en zowel lastige als grappige situaties. Dit was een verhelderende sessie voor nieuwere medewerkers die graag met ons werken maar nog niet de kans hebben gehad om een kijkje te nemen in onze historie.


Sessies als deze geven het team energie en zorgen voor een basis en drive voor waar we naartoe werken, wat ons dagelijks bezighoudt en wat onze toekomstplannen zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel QIOX is gegroeid sinds we begonnen. We hopen in de toekomst nog veel meer van deze kennissessies over verschillende onderwerpen te houden.


Over een paar jaar hopen we weer een mooie QIOX Journey presentatie te geven waarin we met succes terugkijken op de afgelopen jaren. Als bedrijf hebben we ambitieuze groeiplannen om door te gaan met het aanbieden van innovatieve self-service producten en diensten aan iedereen.


Natuurlijk konden we dit allemaal niet bereiken zonder het geweldige team achter QIOX. Dank aan al onze geweldige medewerkers die ons elke dag een stap dichter bij succes brengen! 🚀🏆


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page