top of page
  • Foto van schrijverQIOX

QIOX X HORECATEL BELGIË🌟 Kom naar Horecatel, de belangrijkste Franstalige vakbeurs in Marche-en-Famenne, België, van 10-13 maart! 🇧🇪 QIOX is verheugd om deel uit te maken van dit evenement en om onze geavanceerde POS-oplossingen te tonen samen met onze gewaardeerde partners.


Mis de kans niet om de innovatieve QIOX familie uit eerste hand te ervaren! Bezoek standnummer 2EF3 van Restomax, stand 4B10 van Rakedi , stand 2d21 van one2three en stand 4f22 van Easyshop ShopCaisse om te ontdekken hoe onze self-service technologie uw bedrijf kan verbeteren.


Onze Mate-, Ally-, Buddy- en Friend-oplossingen staan 24/7 voor je klaar en zorgen ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Of u nu een horecaondernemer bent die op zoek is naar betrouwbare kassaoplossingen of gewoon op zoek bent naar inspiratie, QIOX biedt u de beste kassaoplossingen.

Kom naar Horecatel, waar Nederlandse innovatie samenkomt met Belgische IT uitmuntendheid, doordrenkt met de beste Bourgondische flair uit Franstalig België. Tot daar!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page