top of page
  • Foto van schrijverQIOX

QIOX OP DE INTERNORGA BEURS HAMBURG - DUITSLAND

Noteer alvast je agenda! - Op vrijdag 7 maart gaat de toonaangevende vakbeurs INTERNORGA van start in Hamburg, Duitsland, en wij vinden het fantastisch om deel uit te maken voor de inspiratie in de horeca!


Bezoek de kiosken uit de QIOX-familie op de stands van onze gewaardeerde channelpartners. Ga naar Hal A2, Stand 306, waar Qnips onze Premium BUDDY 21.5 self-service kiosk zal tonen. Achter Qnips staat een dynamisch team van ontwikkelaars, managers en creatieven dat baanbrekend werk verricht en zich richt op het Enterprise-segment om cateringbedrijven te voorzien van een geavanceerd digitaal alles-in-één platform. Hun klanten, waaronder Sodexo, Aramark en nog veel meer, getuigen van hun innovatieve aanpak.


Maar dat is nog niet alles! Ontdek meer van de QIOX familie in Hal A2, Stand 304, in samenwerking met Cecon & Jamezz. Cecon's hospitality servicedesk is 365 dagen beschikbaar en handelt technologische problemen af zodat de industrie zich kan richten op gasttevredenheid. Ondertussen biedt Jamezz een veelzijdig platform voor zelf bestellen in de horeca - van QR bestellen tot kiosken, ze hebben het allemaal.We zijn er trots op om onze QIOX-familie samen met deze gewaardeerde channelpartners te presenteren op INTERNORGA in Hamburg, Duitsland. Gedurende de hele beurs zal ons team aanwezig zijn om onze partners en bezoekers te ondersteunen. Bezoek ons van 8 tot 12 maart voor een blik uit de eerste hand op de toekomst van hospitality technologie!


Tot ziens op INTERNORGA - waar innovatie en uitmuntendheid elkaar ontmoeten! 🌐✨


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page