top of page
  • Foto van schrijverQIOX

QIOX nu bij de Patatzaak Amsterdam!De twee zussen die eigenaar zijn van de prachtige snackbar Patatzaak Amsterdam kampten met problemen door de enorme drukte in hun populaire zaak. De behoefte aan een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat bestellingen snel kon verwerken en hun wachtrijproblemen kon oplossen werd steeds groter. Het was tijd voor de zussen om een QIOX bestelkiosk te implementeren!


Dat is waar Leza Kassasystemen, onze toegewijde channelpartner, een cruciale rol speelde bij het revolutioneren van de bestelprocessen van Patatzaak. Door gebruik te maken van de kracht van onze Mate 32" kiosk en MplusKASSA kiosksoftware zag Patatzaak een significante transformatie.


Het resultaat? Gestroomlijnde activiteiten, verbeterde efficiëntie en, het allerbelangrijkste, aanzienlijke kostenbesparingen op extra personeel. Met onze innovatieve oplossing voldeed Patatzaak aan de verwachtingen van de klant en overtrof deze zelfs, waardoor bestellingen snel en probleemloos konden worden geplaatst.


De zussen kunnen nu gemakkelijk hun succesvolle snackbar beheren met behulp van hun vertrouwde QIOX MATE 32" bestelkiosk.


Ontdek de smaak van succes met onze kioskoplossingen - maak bedrijven sterker, één bestelling per keer! 🚀💼 #BusinessTransformation #KioskInnovation #SuccessStory #TechMeetsTradition

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page