top of page
  • Foto van schrijverQIOX

QIOX installatietour met Kwalitaria & NTF
Sinds het debuut op Horecava heeft de samenwerking tussen Kwalitaria, NTF en QIOX een revolutie teweeggebracht in de eetervaring door zelfbedieningskiosken te introduceren. Deze samenwerking benadrukt de toewijding aan het verbeteren van de klantenservice door middel van geavanceerde technologie op Kwalitaria-locaties.


De kern van deze samenwerking is een wederzijds doel om de klanttevredenheid en operationele efficiëntie te verbeteren. Door zelfbedieningskiosken te integreren in hun vestigingen speelt Kwalitaria in op de veranderende voorkeuren van de hedendaagse consument voor gemak en personalisatie.


De geavanceerde kioskbestelsoftware van NTF speelt een belangrijke rol door naadloos te integreren met de geavanceerde kioskoplossingen van QIOX. Deze samenwerking stelt Kwalitaria en haar franchisenemers in staat om bestellingen efficiënt af te handelen, activiteiten te stroomlijnen en klantgegevens te analyseren voor goed geïnformeerde besluitvorming.


Met hun gestroomlijnde ontwerpen en modulaire functionaliteit verbeteren de kiosken van QIOX niet alleen de visuele aantrekkingskracht van Kwalitaria-verkooppunten, maar zorgen ze ook voor een naadloze gebruikerservaring. Samen betekent dit initiatief een verschuiving in de manier waarop bedrijven klantenservice in de horeca benaderen.


Terwijl dit culinaire avontuur zich ontvouwt, zetten Kwalitaria, NTF en QIOX nieuwe standaarden voor gemak, efficiëntie en topservice. We zijn enthousiast over het uitbreiden van onze horizon en het installeren op tal van andere Kwalitaria-locaties! 🌟🍴


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page