top of page
  • Foto van schrijverQIOX

QIOX: Groei en innovatie in heel Europa!Eindelijk! We zijn volop bezig het logistieke gedeelte van de fabriek te verbeteren terwijl we druk bezig blijven met installaties in heel Europa. Deze groei is allemaal te danken aan de toewijding van onze kanaalpartners!


Als onderdeel van onze uitbreidingsreis vestigen we een nieuwe locatie in een eersteklas fabrieksterrein, compleet met verbeterde logistiek en een gemoderniseerde gevel. Daarnaast ondergaat onze showroom een stijlvolle interne verbouwing.


In heel Europa is ons team hard aan het werk om talrijke leveringen en transporttaken te beheren om onze logistieke mogelijkheden te verbeteren. Te midden van de uitdagingen waar de horeca na de COOVID mee te maken heeft, zoals stijgende kosten en personeelsproblemen, heeft QIOX een groeiende interesse van kleine en middelgrote bedrijven in onze kiosk oplossingen waargenomen. Deze innovatieve tools bieden een kosteneffectief alternatief voor traditionele afrekenprocessen, waardoor de efficiëntie toeneemt en de inkomsten stijgen.


Een van onze meest trotse prestaties is ons vermogen om zelfstandig te groeien, waardoor we onze inventaris konden uitbreiden en onze kantoorruimte konden renoveren om ons groeiende team te huisvesten. Deze zomer komen we uit onze renovatie klaar voor verdere uitbreiding in de komende jaren.


Blijf op de hoogte voor meer updates over onze reis van groei en innovatie bij QIOX!0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page