top of page
  • Foto van schrijverQIOX

Proost op een fantastische start in 2024 met Ally 27"!

Spannend nieuws! We zijn verheugd om het fenomenale succes van onze nieuwste aanwinst, Ally 27", te kunnen delen. Vorige maand verwelkomden we Ally in onze familie en de impact is ronduit spectaculair. Ally 27" is al begonnen aan een buitengewone reis door de straten van Berlijn en Biddinghuizen.

In samenwerking met Europarcs (Untill & Jamezz) en de bekende Duitse hamburgersensatie The Burgermeister (Cecon & Jamezz) zorgde "Ally 27" voor opschudding tijdens de feestdagen. Het verwerkte niet alleen efficiënt bestellingen, maar speelde ook een cruciale rol in het minimaliseren van wachtrijen en zorgde voor een naadloze en heerlijke ervaring voor klanten. Stel je dit eens voor: een stressvrije kerst, een bruisende oudejaarsavond en een feestelijk nieuwjaar bij Europarcs en The Burgermeister, allemaal dankzij Ally 27".

Niet alleen werden de bestellingen met finesse afgehandeld, maar het droeg ook bij aan een extra boost in de omzet, waarmee voor beide horeca merken de weg werd bereid om 2024 succesvol af te trappen.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page