top of page
  • Foto van schrijverQIOX

Onze gloednieuwe website!Ons marketingteam heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om 2024 een vliegende start te geven. We nodigen je uit om onze vernieuwde productpagina's te verkennen, nieuwe productbrochures te downloaden en onze gewaardeerde distributiepartners in heel Europa te ontdekken die naadloze ondersteuning bieden voor kiosk- en gerelateerde POS-softwareoplossingen.


Ben je benieuwd naar de prijzen? U kunt contact opnemen met onze Qiox partners of, als uw voorkeurspartner niet wordt vermeld, kunt u ons de gegevens geven van uw voorkeurspartner voor kassa's en dan zullen we samen met hen een offerte uitwerken.


Maar dat is nog niet alles - blijf op de hoogte met onze driemaandelijkse nieuwsbrief! Deze nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verstuurd en is uw eerste aanspreekpunt voor de laatste updates en waardevolle informatie op maat van distributiepartners en kioskliefhebbers in de dynamische sectoren retail, voeding en vrije tijd.Bouw samen met ons aan de toekomst van comfort en innovatie. Blijf op de hoogte, blijf geïnspireerd - het gebeurt allemaal bij Qiox!11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page