top of page
  • Foto van schrijverQIOX

Ontdek een rijzende ster in de QSR-markt! 🌟Wist je dat QIOX zich snel ontwikkelt tot een sterk en groeiend kioskmerk in het landschap van bekende QSR-merken en franchiseorganisaties in heel Europa?


In het dynamische landschap van Quick Service Restaurants (QSR's), waar innovatie en efficiëntie hoogtij vieren, zijn we er trots op om samen te werken met sterke en leuke merken. Bijvoorbeeld Gong Cha, een toonaangevende speler op het gebied van bubbelthee in de QSR-scene. In samenwerking met onze gewaardeerde kanaalpartners zijn we doorgegaan met het leveren van geavanceerde technologie die de klantervaring transformeert. Met QIOX self-service kiosken zetten Gong Cha en talloze andere bekende franchises nieuwe standaarden voor snelheid, gemak en klanttevredenheid.


Vorig jaar zagen we een opmerkelijke trend toen prominente franchisenemers en ketens als New York Pizza, Kwalitaria, FEBO, Bram Ladage, Ekmekci, Dadawan, Woktogo, Burgermeister, Hawaiian Poke Bowl, Mmaah, Restaria, Europarcs, Superbowl, Planetyoghurt en nog veel meer QSR-merken de oplossingen van QIOX omarmden. Waarom? Omdat QIOX met kop en schouders boven de rest uitsteekt als het gaat om kiosk ontwerp en technologie.


Met een ongeëvenaarde keuzevrijheid en een vastberaden streven naar consistentie in ontwerp en kwaliteit, is QIOX de keuze bij uitstek geworden voor franchisenemers die op zoek zijn naar optimale efficiëntie en klantenbetrokkenheid. Ons uitgebreide assortiment kioskoplossingen voorziet in elke behoefte, zodat elke franchise zijn zelfbedieningservaring perfect op maat kan maken.


Doe mee aan de revolutie in de QSR-markt met QIOX - waar innovatie geen grenzen kent en succes wordt geserveerd met elke interactie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe we uw bedrijf kunnen transformeren!2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page