top of page
  • Foto van schrijverQIOX

GEMAAKT IN NEDERLAND 🇳🇱✨Nederlands vakmanschap omarmen: QIOX' toewijding aan lokale productie


Onlangs hadden we het genoegen om met een klant te spreken die een interessante vraag stelde: "Worden QIOX kiosken echt in Nederland gemaakt?" Een terechte vraag, aangezien het landschap van de productie van self-service kiosken vaak neigt naar Oost-Europa of Azië. We zijn er echter trots op dat onze QIOX kiosken inderdaad hier in Nederland worden gemaakt.


Bij QIOX begrijpen we het belang van lokale productie en de invloed ervan op kwaliteit en efficiëntie. Daarom nodigen we al onze channelpartners uit om hun teams en hun gewaardeerde klanten mee te nemen om uit eerste hand de toewijding en passie te zien die ons fabrieksteam in elke QIOX-creatie stopt.


Elke dag zetten onze bekwame ambachtslieden met toewijding ruwe materialen om in prachtige QIOX kiosken. Het is een proces dat gekenmerkt wordt door een niet aflatende toewijding en een niet aflatend streven naar uitmuntendheid. Van een nederig begin tot verbluffende eindproducten, we zijn enorm trots op de reis die onze kiosken afleggen, van ruwe platte metalen tot prachtig gepolijste oplossingen.


Onze missie gaat verder dan alleen productie. We streven ernaar om QIOX te positioneren als de Europese standaard voor Nederlands ontwerp & productiviteit en snelheid in self-service kiosk oplossingen. Door de productie in Nederland te lokaliseren, bieden we meer dan alleen een product; we leveren design, vakmanschap, ongeëvenaarde kwaliteit en de flexibiliteit om snel en effectief te voldoen aan de behoeften van onze klanten.


Aan iedereen die op zoek is naar innovatieve bestel- of self-checkout oplossingen, we nodigen je van harte uit om het QIOX verschil te ervaren in Helmond (in het hart van Europa). Doe met ons mee terwijl we de self-service kiosk industrie herdefiniëren, één zorgvuldig gemaakte QIOX kiosk per keer. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de QIOX familie.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page