top of page
  • Foto van schrijverQIOX

Een nieuwe QIOX channelpartner!Leuk partnernieuws! 🎉

We zijn verheugd om onze nieuwste partner aan te kondigen, qnips!

Zeg vaarwel tegen lange wachtrijen en hallo tegen een gestroomlijnde eetervaring.


Bij qnips zijn ze toegewijd aan het verbeteren van de eetervaring voor iedereen. Onlangs presenteerde qnips de Select & Go case op INTERNORGA, met de innovatieve Buddy 21,5" kioskoplossing van qiox. Waarom kiezen voor qnips Select & Go met qiox?


Met de geïntegreerde bestelterminals elimineert het qnips-platform lange wachtrijen. Gewoon lopen, selecteren en klaar. Zo eenvoudig is het. Gasten ontvangen alle essentiële informatie in één oogopslag, inclusief allergenen en additieven voor elk gerecht. Bovendien zorgt qnips Kitchen Monitor voor een optimale orderverwerking, zodat gasten op de hoogte blijven van de status van hun bestelling.


Qiox's Premium BUDDY collectie zorgt voor een revolutie in de manier waarop mensen omgaan met informatie, diensten en producten en verbetert de gebruikerservaring. Vandaag zijn we verheugd om onze ondersteuning aan qnips in Chili uit te breiden en een wereldwijd klantenbestand te bedienen met onze Buddy 21.5". Het succes van Internorga en het evenement van vandaag in Chili belooft een ongelooflijk self-service avontuur in 2024.


We zijn enorm trots om qnips te verwelkomen in ons qiox netwerk van channel partners. Laten we samen beginnen aan deze reis naar een naadloze bedrijfseetervaring wereldwijd! 🚀


 

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page