top of page
  • Foto van schrijverQIOX

De enige echte Bossche Bol ervaring!🌟Spannend nieuws! 🌟


We zijn verheugd om onze samenwerking met het Bossche Bollen Museum aan te kondigen dat binnenkort opent in het hart van de Markt onder de middeleeuwse Raadskelder!


Bij QIOX zijn we er trots op dat we samen met LeisureKing & Software partner QX-Innovations de Mate XL mogen leveren voor de echte Bossche Bol ervaring, ter ondersteuning van deze unieke onderneming gewijd aan een van Nederlands meest geliefde bakkerij lekkernijen. 🍰


Onze oprichters worden gedreven door de visie om het succes van Jan de Groot te evenaren in het revolutioneren van de Bossche Bol ervaring. Net zoals hij het gebaklandschap transformeerde, hebben wij de ambitie om onze kiosken op fabrieksbanden uit te rollen en dagelijks honderden tot duizenden stuks te leveren aan de Europese markt.


Jules Lauwerijssen beschrijft het treffend als het "meest opgeklopte mini-museum ter wereld". We zijn vereerd dat we deel mogen uitmaken van deze reis. Blijf op de hoogte voor updates over dit opmerkelijke project, dat een ongeëvenaarde ervaring voor iedereen belooft.


Geïnteresseerd? Tickets zijn al beschikbaar op de website :


Laten we samen aan deze reis beginnen!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page