KIOSK MODE

Met de kioskbrowser kan een beheerder op afstand een website op onze apparaten implementeren. In de kioskmodus is navigatie beperkt tot alleen uw webpagina en koppelingen of native applicaties.

Onze Kiosk-browsers bieden de eindgebruiker direct gebruik van de webinhoud die u beschikbaar heeft voor de kioskomgeving . Specifieke koppelingen die geschikt zijn voor een optimale gebruikerservaring kunnen hierbij nodig zijn, maar het systeem voor levering van uw webcontent kan ongewijzigd blijven.

 

Dit is een aanzienlijke efficiëntie in vergelijking met andere modellen waarbij een inhoudsbibliotheek en presentatielaag moeten worden nagebootst voor digital signage van uw applicatie. 

 

QIOX Cloud Desk bevat een zeer krachtige kioskbrowser. Onze Kiosk-browser ondersteunt ook instellingen om browser sessies te beëindigen, zodat de apparaten klaar zijn voor de volgende klant.

 

Er zijn twee instellingen beschikbaar: Automatische terugkeer naar startpagina na een opgegeven time-out.

Gebruikersgegevens wissen: bij time-out, bij terugkeer naar de startpagina of nooit Daarnaast kan een attractieve screensaver of aan de Kiosk-browser worden gekoppeld.