Onze kiosk beheer omgeving maakt de gebruikerservaring en beleving van
Android, iOS en Windows
web- of native applicaties beheersbaar en goed beveiligd op uw kiosk!
Met behulp van onze QIOX Desk in de cloud kunnen gebruikers van web- of native applicaties zelf de weg vragen, om advies vragen, productselecties maken en producten bestellen die niet fysiek op de locatie aanwezig zijn. Onze QIOX Desk is een secured cloud oplossing voor support van uw applicaties op uw locatie(s) als u uw gasten service en advies wilt aanbieden en wachttijden wenst te verkorten. Tevens beschermt onze QIOX Desk uw web- en app applicaties tegen ongewenste updates van de bekende platformen als android of andere ongewenste storende factoren op uw digitale services. 

Met de kioskbrowser kan een beheerder op afstand een website op een apparaat implementeren. In de kioskmodus is navigatie beperkt tot alleen uw webpagina en koppelingen.

Security

Onze QIOX apparaten maken contact met onze server zodra ze aangaan. Als u een applicatie update vooraf heeft ingesteld gaat het apparaat automatisch downloaden, installeren en afspelen. 

Automatische start

Met de QIOX bibliotheek is het veranderen van de content op het scherm eenvoudig. Upload inhoud, push het veilig naar het apparaat en leun achterover omdat het zo eenvoudig is.

Gemak

Bedien uw apparaten vanuit de cloud. Met QIOX platform kunt u bekijken wat er wordt afgespeeld, het volume aanpassen, controleren op updates, uw apparaat opnieuw opstarten, allemaal zonder uw bureau te verlaten.

Apparaat beheer

Top