Hoe krijgt u de juiste informatie op de juiste locatie op het juiste tijdstip bij uw doelgroep?
 

Het moderne antwoord is: via ons QIOX Digital Signage platform. Wij leveren een stabiel Digital Signage platform welke éénvoudig te bedienen is en aansluit op uw essentiële organisatie processen.

 

Digitale Signage is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse samenleving. Van diverse kanten komt er een grote hoeveelheid informatie op ons af. Daarom is het belangrijk om op het juiste moment de juiste, gerichte informatie te delen. Dit is precies waar het bij Digital Signage van QIOX om draait.  Uw content kan met onze hardware en software worden gepresenteerd op grote videowalls, televisieschermen maar ook op een informatiezuil. Actualiseren van de content gebeurt centraal via het world-wide-web of vanuit een interne server op locatie.

Wilt u ons QIOX Digital Signage platform inzetten voor uw organisatie? Uw doelgroep altijd voorzien van de meest relevante en up-to-date informatie? Snel, efficiënt en eenvoudig interne informatie delen met uw medewerkers?

Kom langs voor een gesprek met het QIOX team in Ridderkerk en beleef de wereld van QIOX digital signage in onze Experience Showroom.

Top