APPLICATIE BEHEER

Met de QIOX bibliotheek is het veranderen van de content op het scherm eenvoudig. Upload inhoud, push het veilig naar het apparaat en leun achterover omdat het zo eenvoudig is.

Onze Kiosk Lockdown software biedt u een eenvoudige en beveiligde oplossing voor het registreren, configureren en beheren van Android, Windows of iOS tablets, smartphones. Configureer onze apparaten in de modus single-app of multi-app met de mogelijkheid om gebruikerstoegang tot instellingen te voorkomen door de apparaten in de kioskmodus te veranderen.

Met uw eigen app bibliotheek kunt u inhoud naar al uw apparaten uploaden, bewerken en pushen.  Met onze applicatie beheer platform  kunt u elke iOS, Android of Windows applicatie of website naar uw bibliotheek uploaden.

 

Implementeer content direct op elk apparaat, zonder dat u opnieuw hoeft op te starten.  Wordt direct afgespeeld - Bekijk wat er op een apparaat in realtime wordt afgespeeld. Verander het met een eenvoudige drag-and-drop.  Geen downtime - alles kan met een live-apparaat worden gedaan, waardoor er geen downtime meer nodig is.